Disney Plus Önce Ünlüleri Topladı Sonra 4 Ücretsiz Abonelik Vereceğini Açıkladı!

Disney Plus'ın kampanyasıyla birlikte 4 ay boyunca birbirinden farklı içerikleri ücretsiz olarak izleyebileceksiniz. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacak bahsedeceğiz. Son zamanlarda Disney Plus'ın abonelik kampanyaları konuşuluyor. Yakında yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus Türkiye, beraberinde fırsatları da getirdi.

Disney Plus Önce Ünlüleri Topladı Sonra 4 Ücretsiz Abonelik Vereceğini Açıkladı!

2 Mayıs 2022 Pazartesi 20:26

Disney Plus'a kaydolup ödeme yapmayanlar önemli bir fırsattan yararlanacak. 14 Haziran'da faaliyete geçmesi beklenen dijital içerik platformunda pek çok ünlü bulunuyor. Başrol oyuncuları ile anlaşmalar sağlandı ve aynı anda pek çok yapım çekiliyor. Diziden filme kadar çok fazla seçenek sahibi olacaksınız. Üstelik uluslararası yapımları da izleme fırsatı elde edeceksiniz. Disney Plus'la birlikte çeşitli kampanyalar da aktif hale geldi.

4 Ay Ücret Ödemeyeceksiniz!

Disney Plus, 14 Haziran'a kadar kaydolan ve 26 Haziran'a kadar abonelik almayanlar için bir kampanya düzenleyecek. 12 aylık paketi satın alacaklar için 4 ayını ücretsiz yapacak. Böylelikle sadece 8 ay için ücret ödeyeceksiniz. Bu fırsattan faydalanmak isteyenler şimdiden kaydolarak kampanyayı beklemeye başladı.

Birçok Ünlü Bulunuyor!

Dijital içerik platformunda pek çok ünlünün bulunduğu belirtildi. Dolayısıyla bu gelişmeyle beraber merak edilenler de yanıt buldu. Söz konusu dizi ve filmlerde oynayacak isimler ise sıralandı. Dijital içerik platformunda yer alması beklenen Halit Ergenç, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Can Yaman, Kerem Bürsin, Hande Erçel, Buğra Gülsoy'un hangi projelerde oynayacağı merakla bekleniyor.