Cumhurbaşkanlığı Kararı Yayımlandı! Binlerce Kişinin Maaşı 560 TL Artacak!

Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlananlara göre binlerce kişinin maaşı 560 TL artacak. Bu maaş artışının yanı sıra çeşitli sosyal haklar da tanımlanıyor. Peki kimler ne kadar ödeme alacak? Merak edilen sorunun yanıt bulduğu görüldü. Memurlara sevindiren haber verildi.

Cumhurbaşkanlığı Kararı Yayımlandı! Binlerce Kişinin Maaşı 560 TL Artacak!

19 Mart 2022 Cumartesi 21:06

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı büyük dikkat çekti. Maaşların arttığı haberi iletildi. Böylelikle kimlerin ne kadar fazla maaş alacağı merak ediliyor. 560 TL'lik maaş artışı büyük dikkat çekti. Yapılan atamaya dair detaylar verilecek. Hangi meslektekiler eskisinden daha fazla ödeme alacak? Üstelik yalnızca bununla sınırlı kalmayacaklar. Çeşitli sosyal haklara da sahip olunacağı belirtiliyor. Yeşil pasaport ile ilgili bilinmeyen bir gerçek daha ortaya çıktı.

İnfaz Koruma Memurlarına Müjde!

İnfaz koruma memurlarına 3. ve 4. dereceli kadrolara atanma hakkı verildiği ortaya çıktı. Böylelikle 560 TL daha fazla ödeme alacaklar. Kimse böyle bir gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Dolayısıyla infaz koruma memurlarının sahip olacağı ayrıcalıklar da merak ediliyor. Kadrolu personelden kapsama giren memurların bu ödemeyi alacağını belirtelim.

Yeşil Pasaport Kullanabilecekler!

500 infaz koruma memurunun yeşil pasaport kullanabileceği belirtildi. Böylelikle infaz koruma memurlarına sunulan ayrıcalıklarda yeni gelişmeler yaşandı. Atama kararının bunda etkili olduğu belirtiliyor.