Citroen Kabinli Elektrikli Scooter için 90 Bin TL Fiyat Verdi! Citroen Bayilerinde Kuruk Oluştu..

Citroen, elektrikli scooterlarda devrim yaratmaya geliyor. Trafiğe çıkabilecek kabinli elektrikli scooterlar satılacak. Citroen'in yakın zamanda ülkemizde satışa sunacağı araçlar kaç TL'den satılacak? Pek çok kişi elektrikli scooterın otomobile benzeyen halini satın almak istiyor. İşte Citroen Ami hakkında bilinmeyenler...

Citroen Kabinli Elektrikli Scooter için 90 Bin TL Fiyat Verdi! Citroen Bayilerinde Kuruk Oluştu..

6 Ocak 2022 Perşembe 12:13

Citroen'den önemli bir proje haberi geldi. Elektrikli scooterların yaygınlaşmasıyla beraber daha güvenli ve kullanışlı bir model geliştirildi. Citroen, geliştirdiği modeli kabinli elektrikli scooter olarak tanımlıyor. Üstelik ülkemizde ne zaman satışa sunulacağına dair açıklama da yapıldı.

Citroen Ami Geliyor!

Yeni Citroen Ami, Mart ayında satışa sunulacak. Bu sene satılacak olmasıyla nedeniyle yalnızca iki ay kaldı diyebiliriz. Üstelik Türkiye'deki faaliyetleri nasıl karşılanacak çok merak ediliyor. Fiyat konusunda ise önemli tahminler bulunuldu. Yurt dışında 6.000 euro bedel ile satılmakta olan Citroen Ami, ülkemize geldiğinde 90 bin TL'yi vuran satış rakamları ile satılabilir. Ayrıca bu satışın kampanyalı fiyat olarak karşımıza çıkabileceğini belirtelim.

Saatte 70 Km Yapıyor!

Saatlik hızının ortalama 70 ila 75 Km arasında değiştiği ifade edilmekte. Şarj konusunda ise  3 saat içerisinde tam şarj olabiliyor. Haliyle bu durum Citroen Ami'nin ne kadar iddialı olduğunu da göstermekte. Kabinli elektrikli scooterdaki bu fırsatı pek çok kişi değerlendirmek isteyecektir. Mart ayı geldiğinde araçla ilgili çeşitli teknik detaylar da incelenecek.