Çay, Şeker ve Süt Ürünlerinin Fiyatları Gene Değişti! Zam Gene Kapıda!

Çaya gelen rekor orandaki zam dudak uçuklattı. Şeker ve süt fiyatları da iyice artmışa benziyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Gündeme bomba gibi düşen %40'ın üzerinde çay fiyatı zammıyla birlikte yeni fiyat artışı kapıda. Haziran'daki büyük zam tehlikesi korkutuyor.

Çay, Şeker ve Süt Ürünlerinin Fiyatları Gene Değişti! Zam Gene Kapıda!

16 Mayıs 2022 Pazartesi 21:45

Çay, şeker ve süt ürünlerine yapılan zam dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyatlarda güncel gelişmeler meydana geldi. Peki ya çay kaç TL olacak? %40'ın üzerinde gelen zamla birlikte artık düzenli olarak içtiğimiz çay bile pahalı hale geldi. Üstelik zamlar bunlarla sınırlı değil. Şeker ve süt ürünleri için de zam gelişmesi yaşandı. Güncel fiyat listesi yayınlandı ve görenler şok oldu.

Çaya Büyük Zam!

Çay başta olmak üzere şeker ve süt ürünlerine gelen zam dudak uçuklatıyor. Detaylı bilgiler elde edildiğinde ciddi oranda bir yükseliş yaşandığını görüyoruz. Yarım kilo tiryaki çayı 41,24 TL oldu. Kilosu ise 79,24 TL'den satışa sunuluyor. Dolayısıyla bu zam kararının hemen ardından pek çok kişi markete gitti ve ürün satın almaya baktı.

Haziran'da Yeni Zam Kapıda!

Yaş çaya yapılan zammın ardından bu kararın alınması beklenmekteydi. Fakat bir noktada Haziran ayında yeni bir zammın daha gelebileceği belirtiliyor. Özellikle de pek çok alanda zam haberinin yayınlanacağını söyleyebiliriz. Çünkü yalnızca gıda fiyatları değil, teknoloji ve hatta devletin vermiş olduğu emekli maaşlarında da çeşitli gelişmeler gündemdeki yerini alacak. Bu da enflasyonun etkilerini daha derinden hissedeceğimiz anlamına geliyor.