Bu Petrol İstasyonundan Akaryakıt Alanlar Aman Dikkat! Açıklama Az Önce Geldi!

Akaryakıt satın alanlara benzin, motorin ve LPG otogaz daha indirimli verilecek. Sizler de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız kampanyaya katılabilirsiniz. Peki hangi akaryakıt istasyonu bu kampanyayı sağlıyor? İşte akaryakıttaki büyük indirim ve kampanyaya dair detaylar...

Bu Petrol İstasyonundan Akaryakıt Alanlar Aman Dikkat! Açıklama Az Önce Geldi!

19 Mart 2022 Cumartesi 14:04

Shell akaryakıt istasyonundan yapacağınız 4. 150 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinde 40 TL maxipuan verilecek. Böylelikle fazladan benzin, motorin veya LPG otogaz satın alabileceksiniz. Pek çok kişi kampanyaya dair detayları merak ediyordu. Kampanyanın başladığı ve biteceği tarihleri de açıklayacağız.

Akaryakıt İndirimi Yapılacak!

İş Bankası ile anlaşmalı şekilde yapılan bu kampanyada çeşitli kartlarla alışveriş yapmanız gerekiyor. İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) aynı gün içerisinde yapılan 150 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.

Kampanyadan Bir Kez Yararılanılabilir

Öte yandan her müşteri bu kampanyadan bir defa yararlanabilecek. Pek çok kişinin merak ettiği kampanyaya dair güncel gelişmeler bu şekilde. Son gün gelmeden acele etmeniz ve kampanyaya mobil uygulama üzerinden katılmanız büyük öneme sahip. Maximum Mobil uygulaması üzerinden çeşitli detaylara ulaşabilirsiniz.