Bitcoin(Btc) ve Altcoinleri Yerden Yere Vurdular! Bitcoin ve Altcoinler Düşmeye Devam Edecek mi?

Bitcoin değer kaybına uğradı ve adeta dibe battı. Son 1 yılın en kötü fiyatına indi. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte altcoinler de iyice düştü. Peki şu an BTC kaç dolar? Pek çok kişinin konuştuğu güncel fiyat ve daha fazlasına değineceğiz. BTC'nin değer kaybı dünya gündemine oturdu.

Bitcoin(Btc) ve Altcoinleri Yerden Yere Vurdular! Bitcoin ve Altcoinler Düşmeye Devam Edecek mi?

10 Mayıs 2022 Salı 19:48

Bitcoin, son zamanlardaki düşüşü ile gündem oluyor. Öyle ki son 1 yılın en kötü değerine ulaştı diyebiliriz. En azından son 10 aylık süre içerisinde bu kadar kötü bir değer olmamıştı. 30 bin doların aşağısına inen BTC'deki son durum merak ediliyor. Bu gidişatın nereye kadar süreceği de soruldu. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

BTC Dibe Çakıldı!

BTC'nin değer kaybetmesi pek çok yerde yankı buldu. Özellikle de dünya basınında çokça söz edildi. Kripto paranın hızlı bir şekilde yükselmesi kadar düşüşü de gündem oldu. Temmuz 2021'deki 69 bin dolardan şu zamana kadar %56 değer kaybetmiş olması da şaşırttı. Dolayısıyla yatırımcılar bu düşüşle birlikte adeta yıkıldı.

Altcoinler de Değer Kaybediyor!

Altcoinler ise BTC'nin düşüşünden etkilendi ve değer kaybıyla karşılaştı. BNB, ETH ve diğer popüler coinlerde %10'dan fazla düşüş görüldü. Yaşanan bu düşüşün etkisi ne zaman gider bilinmez ancak pek çok kişinin dikkatini çektiği belirtiliyor. Kripto para camiası bu düşüşle birlikte beklemeye başladı. Yatırımcıların bir kısmı bu fiyattan ayrılmak yerine HODL etmeyi tercih ediyor.