Bitcoin(BTC) Onca Olumsuzluğa Rağmen 42Bin Dolar'ın Üstüne Çıktı! Bitcoin(BTC) Artmaya Devam Edecek mi?

Bitcoin, son zamanlarda artış ile gündeme geliyor. ABD Hazine Bakanı'nın Biden'ın kripto para yürütme emrine ilişkin yorumları fiyatları etkiledi. BTC, %7'lik bir artış ile bir süredir göremediği 42 bin dolar seviyelerinin üstüne çıkmayı başardı. Peki Bitcoin'deki son durum nedir? Kripto para artmaya devam edecek mi?

Bitcoin(BTC) Onca Olumsuzluğa Rağmen 42Bin Dolar'ın Üstüne Çıktı! Bitcoin(BTC) Artmaya Devam Edecek mi?

9 Mart 2022 Çarşamba 14:03

BTC'deki artış gözler önüne serildi. ABD'den gelecek olası kripto para yürütme açıklaması heyecanla bekleniyordu. Kripto para camiasının yakından takip ettiği bu gelişme ile birlikte detaylar ortaya çıktı. 9 Mart'ta yapılması beklenen açıklama erken bir tarihe çekilmiş oldu. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'in ifadeleri ise BTC'deki artışın temelini attı. Bu açıklamadan sonra BTC'nin bir süredir ulaşamadığı değere yükselmesinde etkili oldu diyebiliriz.

Kripto Para Yürütme Emrine Övgü!

Kripto para yürütme emrine ilişkin ABD Hazine Bakanı'ndan övgü dolu açıklamalar geldi. Biden'in açıklamalarını desteklediğini belirtti ve bu açıklama sonrasında Bitcoin'in fiyatında da olumlu gelişmeler yaşandı.

BTC 42 Bin Doları da Geçti!

Geçtiğimiz aylarda ciddi düşüş yaşayan Bitcoin, değer kazanmaya devam ediyor. Eski fiyatlarına yavaş yavaş ulaştığı görüldü. ABD'deki kripto para yürütme emrine yönelik çeşitli kişilerden açıklamalar da dikkat çekmeye devam etmekte. Dolayısıyla kripto paralarda oldukça hareketli bir hafta yaşanıyor diyebiliriz. Bakalım altcoinlerde de benzer gelişmeler meydana gelecek mi?