Bitcoin(BTC) Düştükçe Kaldıraçlı İşlem Zarar Ettirdi! Bitcoin(BTC) Düşmeye Devam Edecek mi?

Bitcoin'deki düşüşle birlikte son durum nedir? Binance, LUNA'nın aniden değer kaybına karşın kripto paraları ve yatırımcıları güvenceye almak için önemli bir karar aldı. BTC'nin 28 bin dolara kadar düşmesi şok etkisi yarattı. İşte Bitcoin'deki son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde...

Bitcoin(BTC) Düştükçe Kaldıraçlı İşlem Zarar Ettirdi! Bitcoin(BTC) Düşmeye Devam Edecek mi?

14 Mayıs 2022 Cumartesi 18:12

Bitcoin'deki son durum gözler önüne serildi. Pek çok kişi neler yaşanacağını merak ediyordu. Kripto para borsalarındaki ani düşüşün hemen ardından Binance'nin hamlesi de etkili oldu. BTC değer kaybının yanı sıra LUNA'daki şok düşüş çok konuşuldu. Binance, BTC'yi bir an olsun hafifletebilmek adına önemli bir karara imzasını attı.

BTC Adeta Çakıldı!

Bitcoin'in 30 bin doların altına inmesinden sonraki süreçte pek çok altcoin değer kaybına uğradı. Dolayısıyla BTC'ye yatırım yapacakları bekleyen gelişmeler gözler önüne serildi. Bitcoin'in ani düşüşü ne zaman geçer bilinmiyor ancak piyasalar bir hayli çalkalandı.

Binance'den Önemli Karar!

Dünyanın en aktif ve en çok üyeye sahip kripto para borsalarından olan Binance, LUNA için verdiği kararla gündeme geldi. Aniden %95'ten fazla değer kaybına uğratan LUNA'nın delist edildiği haberi iletildi. Vadeli işlemlerde kullanılamayacağı bilgisi iletildi. Ayrıca alınan bir kararla beraber "LUNA/BTC, LUNA/BIDR, LUNA/AUD, LUNA/BNB, LUNA/ETH, LUNA/USDT, LUNA/GBP, LUNA/BRL, LUNA/TRY ve LUNA/EUR" işlemleri de kapatıldı. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bu gelişme ile beraber kripto paralarda neler yaşanacağı heyecanla takip ediliyor.