Bitcoin(BTC) 100.000 Dolar Olacak! Apple Kurucusu Bitcoin(BTC) İçin Tahminini Açıkladı!

Apple kurucuları arasında bulunan ve dünyanın tanıdığı isim Steve Wozniak, şaşırtan bir hamlede bulundu. Kripto paralar ile ilgili konuşan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Bitcoin'in 100 bin dolara kadar çıkacağını söyledi. Peki bunun arkasında hangi fikir ve değerlendirme yatıyor?

Bitcoin(BTC) 100.000 Dolar Olacak! Apple Kurucusu Bitcoin(BTC) İçin Tahminini Açıkladı!

21 Mart 2022 Pazartesi 13:06

 Apple kurucularından olan Steve Wozniak, yaptığı tahminle gündeme geldi. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği ünlü isim, kripto paralar hakkında konuştu. Bitcoin için kısa süre içerisinde ne kadar olacağına yönelik bir tahminde bulundu. Şu sıralar piyasaların düştüğü ve yatırımcıların bir kısmının panik içerisinde olduğu belirtiliyor. Haliyle bu durum gözler önüne serilecek.

BTC 100 Bin Dolar mı Olacak?

BTC'nin mevcuttaki konumuna bakacak olursak Bitcoin'in 100 bin dolar olacağını söylemek açıkçası biraz şaşırttı. Ancak bir aksilik olmaz ve yükselişini sürdürür ise %100'den fazla artması gerekecek. Bu durum nedeniyle pek çok kişi BTC ile ilgili çeşitli tahminlerde bulunuyor.

Herhangi Bir Veriye Dayandırmadı!

Öte yandan Apple kurucularından olan Wozniak, BTC'yi kendi hislerine göre 100 bin dolar olacağı şeklinde yorumladı. Yani herhangi bir matematik kullanmadığını söyledi. Bu yüzden kripto para yatırımcıları da onun paylaşımıyla ilgili çeşitli yorumlarda bulundu. Genel itibariyle yatırımcıların hislerine dayanarak hareket ettikleri düşünüyor. Bu nedenle de çok fazla şaşırılmadı.