Bitcoin ve Altcoinler Bir Kez Daha Fena Çakıldı! Bitcoin İçin Olumlu Açıklamalar Gelmedi!

Bitcoin fiyatlarına ilişkin yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği BTC'de son dakika fiyat düşüşü çok şaşırttı. Bitcoin 38 bin dolara kadar geriledi. Ancak analistler BTC'nin daha da düşeceğini öngörüyor. Altcoinler ise ciddi oranda değer kaybına uğradı.

Bitcoin ve Altcoinler Bir Kez Daha Fena Çakıldı! Bitcoin İçin Olumlu Açıklamalar Gelmedi!

18 Nisan 2022 Pazartesi 16:41

Bİtcoin, son zamanlarda düşüş ile gündeme geliyor. 40 bin doların üzerindeyken bir anda 38 bin dolara kadar gerileyen BTC, yatırımcıları şaşırttı. Kripto para camiasındaki bu gelişme ile birlikte altocinler de ciddi oranda etkilendi. Dolayısıyla BTC'nin önümüzdeki haftalarda nasıl bir fiyat ile karşımıza çıkacağı merak ediliyor. Peki Bİtcoin yakın zamanda kaç dolar olacak? Analistlerin söyledikleri büyük şok etkisi yaratabilir.

48 Bin Dolardan Düştü!

Mart ayında 48 bin doları geçen Bitcoin, şu sıralar 38 bin dolar bandında seyrediyor. Dolayısıyla bu ani düşüşle birlikte BTC'nin kaderi merak edildi. Eğer talep azalmaya devam eder ise fiyatlar daha da düşebilir. Söz konusu kripto para analistlerinin söyledikleri de büyük önem kazandı.

30 bin Doları Görebilir!

Öte yandan BTC'nin 30 bin dolar seviyesine kadar düşebileceği belirtiliyor. 22V Research analisti John Roque'nun ifadesine göre BTC 30 bin dolara düşebilir. Bu konuda büyük bir öngörü mevcut. Dolayısıyla önümüzdeki haftaların kritik geçeceği belirtilmekte. Bakalım Bitcoin, yakın zamanda yükselecek mi yoksa düşüşüne devam mı edecek?