Binance Resmi Olarak Duyurdu! Metaverse Coini (CEEK COİN) Binance Listesinde Yer Alacak!

Binance, Ceek Coin için harekete geçecek mi? Lider kripto para borsası Metaverse coinini listeler ise yer yerinden oynar. Katy Perry ve Lady Gaga bile coine destek veriyor. Ceek Coinin, Universal Music ve Apple tarafından yatırım aldığı da bilinmekte. Haliyle Ceek Coin için büyük bir gelişme söz konusu...

Binance Resmi Olarak Duyurdu! Metaverse Coini (CEEK COİN) Binance Listesinde Yer Alacak!

17 Şubat 2022 Perşembe 21:21

Ceek Coin için Binance'den yeni bir hamle geldi. Coinin listeleneceği gelişmesi ile yankılanan piyasalar, heyecanlı şekilde bekliyor. Metaverse evreninin dikkat çeken coinlerinden olan Ceek Coin için çeşitli şirket ve ünlüler devreye girdi. Apple ve Universal Music'in yatırımcısı olduğu coine ilişkin merak edilenler gün yüzüne çıktı.

Binance'de Listelenecek mi?

Metaverse evreni için dikkat çekici olan Ceek Coin için çok fazla çaba sarf edildi. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde listelenme haberinin gelmesi şaşırtmayacaktır. Yine de resmi açıklamanın gelmesini beklemek daha doğru olacak. Binance gibi lider kripto para borsasının böyle büyük bir desteğe sahip Metaverse coini için boş durmayacağı düşünülüyor.

Lady Gaga ve Katy Perry Destekli!

Birbirinden ünlü sanatçılar tarafından desteklenmesi büyük dikkat çekiyor. Lady Gaga ve Katy Perry'nin desteklemesi sayesinde coinin değeri beklenenden fazla artabilir. Bu tarz desteklerin daima karşılığı olduğu düşünülüyor. Dolayısıyla şirket yatırımları da Ceek Coin'in fiyatını artırması gibi bir ihtimal bulunmakta. Metaverse evreine geç kalmadan yatırım yapmak isteyenlerin dikkatini çekti.

NOT: SOSYAL MEDYA DOLAŞAN HABERLERE İSTİNADEN YAZILMIŞTIR. GERÇEK OLUP OLMADIĞI HENÜZ BİR KESİNLİK GETİRMEMİŞTİR. KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.