Binance Olmasaydı Kripto Paraların Vay Haline! Binance Kripto Paraları Kurtardı!

Binance'nin LUNA ve UST için yaptığı hamle büyük ses getirdi. Marj ve spot işlemlerinin kapatıldığı açıklandı. Hal böyle olunca LUNA'dan ötürü tüm mal varlığını kaybedenlerin sayısı dikkat çekiyor. Peki ya BTC'deki düşüş LUNA'nın performansını etkiledi mi? Bitcoin 30 bin doların altında yerini aldı.

Binance Olmasaydı Kripto Paraların Vay Haline! Binance Kripto Paraları Kurtardı!

13 Mayıs 2022 Cuma 19:39

Binance, öyle bir gelişme ile gündeme geldi ki duyanlar şaşırdı. LUNA ve UST'teki son durumdan ötürü çeşitli işlemlerin kapatıldığı belirtiliyor. Hem marj hem de spot işlemlerinin durdurulacağı açıklandı. Söz konusu gelişme ile birlikte büyük oranda değer kaybı yaşayan LUNA yatırımcıları ise ne yapacağını bilmiyor. Pek çok kişinin yatırımı olmasından ötürü büyük bir sorun yaşandığı belirtildi.

LUNA İçin İşlemler Kalktı!

UST'nin yanı sıra LUNA için de işlemlerin kapatılması şaşırttı. Bu gelişme pek çok kişinin dikkatini çekse de söz konusu olaylar gündeme bomba gibi düştü. BTC'nin yüksek orandaki değer kaybı da bunda etkili olmuş olabilir mi merak ediliyor.

BTC İyice Düştü!

LUNA'nın değer kaybı yaşamasında BTC'nin etkisinin yanı sıra LUNA'nın itibarını kaybetmesi yer alıyor. Yatırımcıların bir anda çekilmesi geriye kalan topluluğun da LUNA'dan ayrılmasına neden oldu. Yüksek orandaki bu düşüşle birlikte yaşanılanlar gözler önüne serilecek. Binance'nin hamlesi ise dikkat çekti. Bakalım BTC'de son olarak neler yaşanacak?