Benzine Pompa Fiyatları Arttı! ABD Büyük Sıkıntıya Girdi!

Benzin fiyatları yalnızca Türkiye'yi değil ABD'yi de etkiliyor. Üstelik ara seçimlere bu kadar az bir süre kalmışken 5 doları geçen benzin ücreti dünya gündemine oturdu. İşte Biden ve ekibini bekleyen zorlu seçimle birlikte akaryakıt fiyatlarının oynayacağı rol haberimizde yerini aldı.

Benzine Pompa Fiyatları Arttı! ABD Büyük Sıkıntıya Girdi!

12 Haziran 2022 Pazar 18:37

Benzin fiyatları o kadar yükseldi ki yalnızca Türkiye değil ABD'de bu durumdan etkileniyor. ABD'de yaşayan pek çok kişinin tepkili olduğu belirtildi. Ortalama benzin fiyatları ilk kez 5 doların üzerine çıktı. Bu gelişme sonrasında Biden, ara seçimlerde ne yapacağını kara kara düşünmeye başladı.

Benzin Fiyatları Rekor Kırdı!

Akaryakıt fiyatlarının bu kadar hızlı yükselmesi tepki üzerine tepki çekti. Benzin fiyatı, son dönemin rekorunu kırarak 5 doların üzerine fırladı. Hal böyle olunca Biden ve ekibi stratejilerinde değişikliğe gider mi merak konusu haline geldi.

Kasım'da Seçim Var!

Benzin fiyatları, son dönemde ABD'de yaşayanların kanayan yarası haline geldi. Tüm dünyada sıkça konuşulan enerji fiyatlarındaki zam ve petroldeki artışla beraber ABD hükümeti de bundan etkilenecek gibi gözüküyor. Çünkü enerji fiyatları vatandaşa yansıtılmakta. Dolayısıyla bu gelişme ABD'nin ara seçimlerinde etken bir rol oynar mı düşüncesi de hakim oldu.