Benzin ve Motorine Para Yetmiyor! Akaryakıtta Yeni Zam Litre Fiyatı Değiştirdi!

Benzin ve motorin fiyatlarına yeni zam gelebilir. Fiyatlar gittikçe artıyor ve bu durum akaryakıta yansıyacak. Peki ne kadarlık zam bekleniyor? Brent varil ve ham petrol fiyatlarında son gelişmeler gözler önüne serildi. İşte yeni tahminlere göre benzin ve motorin fiyatları...

Benzin ve Motorine Para Yetmiyor! Akaryakıtta Yeni Zam Litre Fiyatı Değiştirdi!

14 Şubat 2022 Pazartesi 14:00

Akaryakıt fiyatlarına yeni bir zammın geleceği iddia ediliyor. Ham petrol ve brent varil petrol fiyatlarına ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Fiyatların iyice arttığı görüldü. Brent varil petrol 95,05 dolara yükseldi. Ham petrol ise 93,95 dolar üzerinden işlem görüyor. Peki akaryakıt fiyatlarına ne kadarlık zam gelecek? Kuruşluk zamların yerini liralık zamlar alabilir. Benzin ve motorin fiyatları kaç TL olacak?

Benzin ve Motorine Zam!

Benzin ve motorin için zam gelmesi bekleniyor. Yaşanan bu gelişme sonrasında fiyatlara ilişkin güncel değerlendirmeler yapılacak. Pek çok kişi bir süre zam beklemiyordu. Ancak petrol varil fiyatları arttıkça araç sahipleri daha fazla benzin ve motorin ödemesi yapıyor.

2022'de 107 Dolara Çıkabilir

Öte yandan brent varil petrol fiyatına ilişkin 107 dolar tahmininde bulunan İslam Memiş, dikkat çekti. Şimdilik gidişata bakılacak olursa henüz Şubat ayında bile bu kadar fazla zam yapılması şaşırtıyor. Gittikçe yükselen petrol varil fiyatlarının sonu ne olacak hep birlikte göreceğiz. Dünyada artan enflasyonla beraber piyasalarda nasıl bir hareketlilik olacağı merak konusu haline geldi.