Benzin ve Motorine İndirim Geldi Fakat LPG'ye Büyük Zam Geldi!

Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler meydana geldi. LPG fiyatının artması ise şaşırttı. Bir yandan indirim bir yandan zam haberi geliyor. Akaryakıt fiyatlarına neler oldu? Brent varil petrol fiyatındaki değişimler piyasayı iyice şaşırttı. İşte gelen LPG otogaz zammı haberiyle birlikte litrelik LPG fiyatı...

Benzin ve Motorine İndirim Geldi Fakat LPG'ye Büyük Zam Geldi!

2 Nisan 2022 Cumartesi 19:46

Benzin ve motorinde güncel fiyatlar gözler önüne serildi. Akaryakıt fiyatları gittikçe düşmekte. Hal böyle olunca pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Brent varil petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte benzin ve motorin de bundan etkilendi. Ancak şu sıralar LPG'nin fiyatının arttığını görüyoruz. Henüz resmi açıklama gelmedi ancak LPG otogaz için zam kapıda.

LPG Fiyatı Artacak!

LPG'ye gelecek zamla birlikte güncel fiyatı merak ediliyor. Uzun süredir zam haberi gelmediği için LPG otogaz kullanıcıları biraz şaşırdı. Tam olarak ne kadar zam gelecek? Henüz kesin olarak belirtilmedi fakat 60 ila 65 kuruş arasında bir zam yapılabilir. Bu da 12 TL'lik bir fiyat anlamına geliyor. Litrelik fiyatı gittikçe artacak gibi gözüküyor.

Benzine İndirim Gelmişti

En son benzine gelen indirimi konuşmuştuk. 70 kuruşluk indirimle birlikte akaryakıt fiyatlarında ciddi oranda düşüş yaşandı. Akaryakıtı yakından takip edenler gelişmeler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. Brent varil petrol fiyatı beklentileri karşılar ise daha da fazla indirim yapılabilir.