Benzin ve Motorine Gelen Zamlar İsyan Ettirdi! Akaryakıt Fiyatları Litresi 20 TL Olacak..

Akaryakıttaki güncel gelişmeler dudak uçuklattı. Pek çok kişi benzin ve motorin fiyatlarına ilişkin neler yaşanacağını konuşuyor. EPGİS'ten gelebilecek olası zam kararı dikkat çekti. Brent varil petrol fiyatı arttı ve yakında akaryakıta zam yapılması bekleniyor. Motorin ve benzin fiyatı kaç TL olacak?

Benzin ve Motorine Gelen Zamlar İsyan Ettirdi! Akaryakıt Fiyatları Litresi 20 TL Olacak..

18 Şubat 2022 Cuma 12:49

Akaryakıt fiyatları, her hafta artmaya devam ediyor. Bu artışlara ilişkin KDV ve ÖTV indirimi yapılacak mı merak edilmekteydi. Ancak daha indirim gündeme gelmeden yeni bir zam haberiyle karşılaşabiliriz. Çünkü brent varil petrol fiyatı aldı başını gitti. Bu nedenle çok ciddi gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına EPGİS'ten yeni bir zam açıklaması gelebilir.

Brent Varil 100 Dolara Yaklaştı

Brent varil petrol fiyatının 100 dolara yaklaşması dikkat çekti. Bu da demek oluyor ki yakında motorin ve benzine kuruşluk zamlar gelebilir. Kuruşluk zam gelmez ise en az 1 TL'lik zam yapılması bekleniyor. Bundan sonraki süreçte de akaryakıtta litre fiyatının iyice artacağı vurgulandı.

20 TL'ye Yaklaşacak

Öte yandan benzin ve motorin fiyatlarının git gide 20 TL'ye yaklaşacağı görülüyor. Bu da demek oluyor ki akaryakıt fiyatlarındaki son durum oldukça vahim bir duruma doğru ilerleyecek. Çünkü benzin ve motorinin artması ulaşımda zamlara yol açacak. Üstelik araç sahipleri daha fazla harcama yapmak zorunda kalacak.