Benzin ve Motorin Fiyatlarına 11 TL Birden İndirim Geliyor! Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi Yayınlandı

Akaryakıttaki güncel fiyatlar ve çok daha fazlası açıklanıyor. Benzin ve motorin fiyatları 11 TL azalabilir. Peki bu nasıl olacak? 27.Dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'un Meclis teklifi ile araç sahipleri bayram edecek. Benzin, motorin ve LPG'deki fiyat düşüşü şimdiden merak ediliyor.

Benzin ve Motorin Fiyatlarına 11 TL Birden İndirim Geliyor! Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi Yayınlandı

9 Nisan 2022 Cumartesi 12:21

Akaryakıttaki ani fiyat artışı nedeniyle gözler benzin ve motorin fiyatlarına çevrilmişti. Brent varil petrol fiyatındaki artıştan sonra fiyatlar hızlı şekilde yükselişe geçti. Hal böyle olunca araç sahipleri isyan etmeye başladı. Çünkü alım gücü düştü ve ulaşım sektörüne de ciddi anlamda yük bindi. Şimdi ise uçak ve kara yolu biletleri iyice artmışa benziyor. Peki benzin ve motorin fiyatları nasıl düşecek? Bu noktada milletvekilinin önemli bir hamlesi olacak gibi durmakta. Meclis'e verilecek teklif ile birlikte işler değişebilir.

Akaryakıt Fiyatlarına Vergi İndirimi!

Akaryakıtta benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere vergi indiriminin uygulanması vatandaşı rahatlatabilir. Dolayısıyla 27.Dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'un yapacağı Meclis teklifi gündeme geldi. Kendisi, benzin ve motorin fiyatlarının değişmesi yönünde çalışmalar yapacağı konuşuluyor.

Benzin ve Motorin 11 TL Düşebilir

Öte yandan Meclis'te bu teklifin kabul edilmesiyle birlikte benzin ve motorin fiyatlarının ortalama 11 TL azalabileceği kaydedildi. Bu da araç sahipleri için önemli bir gelişme oldu diyebiliriz. Söz konusu akaryakıt fiyat artışına dair son gelişmeleri haberimizde paylaşmayı sürdüreceğiz.