Benzin Fiyatları Düşüşe Geçerken Motorin Fiyatları Yükselişe Geçti! Benzin ve Motorin Güncel Pompa Fiyatı Nedir?

Akaryakıt fiyatlarındaki fiyat listesi ve son değişiklikler gözler önüne serildi. Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili neler biliyoruz? Bir aydaki değişimin yanı sıra ilk 8 aydaki değişim de tablo halinde veri olarak sunuldu. İşte benzin fiyatlarının düştüğü ve motorinin yükseldiği o sonuçlar...

Benzin Fiyatları Düşüşe Geçerken Motorin Fiyatları Yükselişe Geçti! Benzin ve Motorin Güncel Pompa Fiyatı Nedir?

1 Eylül 2022 Perşembe 10:09

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler tek tek masaya yatırılmakta. Pek çok kişinin yakından takip ettiği verilere yenileri eklendi. Peki ya benzin ve motorin hakkında neler biliyoruz? 2022 yılı ilk  8 ayı gözler önüne serildiğinde ciddi oranda bir artış söz konusu. Ancak son bir ay ile kıyaslandığında benzin fiyatlarının düştüğü görüldü. İşte güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Benzin Fiyatları Düştü mü?

Ağustos ayı kıyaslandığında benzin fiyatlarının düştüğü gözlemlendi. %9'luk bir düşüşe sahip olduğu vurgulanıyor. Ancak motorinde ise ortalama %9,7'lik artış var. Tüm bu detaylar ışığında benzin kaç TL üzerinden satışa sunuluyor merak edildi.

İlk 8 Ayda Şok Fiyat Değişimi

Akaryakıt fiyatları 8 ayda çok değişti. Bu süre zarfında benzine %56 zam geldi ve motorin ise %110,4 zamlandı. Bu şok eden gelişmenin hemen ardından akaryakıt ne zaman düşecek merak ediliyor. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Akaryakıttaki fiyat dengesi şaşırtmaya devam etmekte. Dolayısıyla merak edilenler tek tek yanıt bulacak gibi gözüküyor.