Başvuran Herkese Kira Yardımı Veriliyor! Tam 1150 TL Kira Deteği Veriliyor..

Kira desteğine milyonlar başvurabilmekte. Sizler de aylık 1150 TL'lik kira desteği almak istiyorsanız hangi şartları karşılamalısınız? Gündemde bomba etkisi yaratacak olan bu gelişme ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. İşte güncel gelişmelerle birlikte devletin kirada oturanlara sağladığı yardımlar...

Başvuran Herkese Kira Yardımı Veriliyor! Tam 1150 TL Kira Deteği Veriliyor..

5 Haziran 2022 Pazar 11:49

Milyonlarca konutun yenilendiği ve sağlam konutların inşa edildiği şu zamanlarda riskli yapılar büyük öneme sahip. Riskli yapıda ikamet etmekte olan kişilere sağlanan kira destekleri ise dikkat çekiyor. Peki ya çeşitli kira desteklerinden faydalanmak için hangi şartları karşılamak gereklidir? Aylık ne kadar ödeme alınacağı ise merak konusu haline geldi.

Kira Desteği Veriliyor!

Kira desteğinin detaylarına baktığımızda oturduğunu ilin önemi oldukça fazla. 715 - 1150 TL arasında değişen bir ödeme mevcut. Üstelik tek destek kredi değil banka alanında da geçerli. Kredi çekerken sunulan fırsatlar bitmemekte. Oturduğunuz yapıdan ötürü yapacağınız başvurularda kredi faiz konusunda büyük kolaylıkların sağlandığı bilinmekte.

Faiz Oranında İndirim!

Senelik 400 baz puana kadar destek sağlandığı ve kredi çekmedeki kolaylıktan söz ediliyor. Bu da senelik standart konutlar için %0,96'ya inen bir faiz oranı demek. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen ve riskli yapıları yenileyenler çeşitli detaylara da sahip olacak. Damga vergisinden tapu ve noter harcına kadar çeşitli muafiyetler mevcut.