Bankalardan ikinci El Araç Kredisi Alacaklara Sıfır Faiz Uygulaması Geldi! Hangi Bankalar Sıfır Faiz Uygulamasında?

İkinci el araç satın almak isteyenler için faizsiz kredi kampanyası devreye girecek. Böylelikle taşıt finansmanı avantajından yararlanabileceksiniz. Uygun kâr oranları ve yüksek vade ile araç sahibi olmak çok kolay hale geliyor. Peki hangi bankalar faizsiz kredi vermektedir? Kredi konusunda büyük avantajlar sunuluyor.

Bankalardan ikinci El Araç Kredisi Alacaklara Sıfır Faiz Uygulaması Geldi! Hangi Bankalar Sıfır Faiz Uygulamasında?

26 Aralık 2021 Pazar 15:16

Bankaların vermiş oldukları ikinci el taşıt kredileri ile birlikte taşıt finansmanı da dikkat çekti. Hangi bankalar kâr oranları ile fırsat sunuyor merak edildi. Kredi çekmek isteyenlerin yanı sıra uygun kâr oranları sayesinde pek çok kişi bundan yararlanabilecek. Son zamanlarda döviz kurunun da düşmesiyle beraber piyasalarda bir indirim  gerçekleşti. Faizsiz araç kredileri ile sizler de faiz olmadan araç kredisi çekebileceksiniz. İkinci el araçlardaki son durum da merak ediliyor. Taşıt finansmanına dahil olarak sizler de güncel kredilere göz atabilirsiniz.

Bankalar ve Taşıt Finansmanı

Taşıt finansmanı bulunan bankalar merak edilmekte. Sizler de taşıt finansmanı için bankalara göz atabileceksiniz. Faiz ile kredi çekmek istemeyenler için oldukça uygun kampanyalar bulunuyor. İşte taşıt finansmanı bulunan bankalar:

  • Kuveyt Türk Sıfır ve İkinci El Araç Finansmanı
  • Albaraka Türk Taşıt Finansmanı
  • Ziraat Katılım Taşıt Finansmanı
  • Vakıf Katılım Taşıt Finansmanı

 

Kuveyt Türk'ten Faizsiz Araç Kredisi

Eskiliği 10 yıla kadar olan araçlarda yüksek vadeli ve araç değerinin %70'i kadar kredi verilecek. Faizsiz kredinin yanı sıra araç finansmanı için kâr oranlarının 1,93'ten başlaması bekleniyor. Pek çok kişinin yoğun ilgi gösterdiği bu kredi kampanyasında başka ne gibi gelişmeler yaşanacak aktaracağız. 48 ay vade ile sizler de bu kampanyayı değerlendirebilirsiniz.