Balık Fiyatlarına Bir Zam Daha Geldi! Güncel Balık Fiyat Listesi Yayınlandı!

Balık fiyatlarında yaşanan artışla birlikte güncel fiyatlar kesinleşti. 2022 yılı Mart ayında hava koşullarının fiyatları etkilediği belirtiliyor. Peki hamsi, levrek, çipura, mezgit, istavrit gibi balık çeşitlerindeki son durum nedir? Balığa dair güncel fiyat listesini sizlerle paylaşacağız.

Balık Fiyatlarına Bir Zam Daha Geldi! Güncel Balık Fiyat Listesi Yayınlandı!

10 Mart 2022 Perşembe 12:22

Balık, son zamanlarda fiyat listesi ile gündeme geliyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği balıkta neler yaşandı? Fırtına ve soğuk havaların etkili olduğu belirtildi. Dolayısıyla balığa dair son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız.  Hamsi, mezgit, istavrit, levrek, çipura ve diğer balık çeşitlerinin kilosu kaç TL'ye satılıyor?

Güncel Balık Fiyatları

Hamsinin kilosu 25 TL'den satılıyor. Mezgit ise 20 TL'den satılmakta iken istavrit 25 ve barbunun kilo fiyatı 20 TL olarak belirlendi. Balıklar arasında dikkatini üzerine çeken somon ise 70 TL'ye satılmakta. Balıkseverlerin vazgeçilmezi olan levrek ise 90 TL'ye satışa sunuluyor. Son olarak çipura da 75 TL oldu.

Fırtına Fiyatları Artırdı!

Fırtınadan ötürü çok fazla balık çıkmayınca fiyatların arttığı kaydedildi. Soğuk hava ile fırtınanın fiyatlar konusunda etkili olduğu görülüyor. Dolayısıyla balığın şu sıralar düşük fiyattan satılması biraz zor gibi. Çünkü hali hazırda kar yağışları ve çeşitli fırtınaların uyarısı bizzat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Kar alarmının verilmesi de bunda etkili olacak.