Bakanlıktan Ev Sahibi Olacaklara Yardım Müjdesi!

Ev yapımı konusunda bakanlıktan vatandaşa 200 bin TL'lik destek verileceği belirtildi. Güncel gelişmelerle birlikte hangi şartların karşılanması gerekiyor? Prefabrikte 150 bin betonarmede 200 bin TL'ye kadar destek mevcut. Detaylarıyla birlikte merak edilenleri sizler için yanıtlayacağız.

Bakanlıktan Ev Sahibi Olacaklara Yardım Müjdesi!

28 Ağustos 2022 Pazar 15:38

Ev yapımı konusunda maddi desteğin sağlandığı belirtiliyor. 200 bin TL'ye kadar ödeme yapılması dikkat çekti. Öte yandan yapılan yardımlarla ilgili neler biliyoruz?  Güncel gelişmeler başta olmak üzere çok daha fazlası haberimizde olacak. Öte yandan ev peşinat desteğine dair çeşitli ifadelere yer verildi.

Destek Şartları Nelerdir?

Ev peşinat desteğinin evlerinin bakım-onarımı, betonarme ev yapım yardımı, prefabrik ev yapım yardımı ve afet kapsamında ev eşyası  alımı için verildiği biliniyor. Dolayısıyla yardım alabilmek için nedeniniz çok önemlidir. Betonarme ev yapımlarında 200 bin TL'lik destek sağlanıyorken prefabrik evlerde 150 bin TL'lik destek verildiği belirtilmekte. Tüm bu detaylar ışığında başvuruların nereye yapılacağı merak konusu haline geldi. İşte güncel detaylarla beraber başvuru şartları...

Bakanlığa Başvuru Yapabilirsiniz

Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuruda bulunabilirsiniz. Detaylarıyla birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yer almaya devam edecek.