Bakanlık'tan Artan Konut Fiyatlarına Karşı Önlem! Konut Fiyatları Düşüyor!

Kredi paketinin açıklanmasından sonra konut fiyatları iyice yükselmişti. Artan konut fiyatlarına ilişkin Bakanlık'tan açıklama geldi. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. İşte Bakan Murat Kurum'un yaptığı açıklama ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjde...

Bakanlık'tan Artan Konut Fiyatlarına Karşı Önlem! Konut Fiyatları Düşüyor!

19 Mayıs 2022 Perşembe 19:24

Bakanlık, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklaması sonrasında artan konut fiyatları değerlendirildi. Peki ya konut satın alacaklar neye dikkat etmeli? Pek çok kişinin yakından takip ettiği konut satın alımları ve TOKİ projeleri gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yakında duyuracağı çeşitli müjdeler bulunuyor.

Konutlardaki Fahiş Artış Düzelecek mi?

Konut fiyatlarının hızlı şekilde artmasına karşın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'ndan açıklama geldi. Bakan Kurum: "Konut fiyatlarının artışı, kira fiyatlarının artışı, vatandaşların erişimini bire bir takip ediyoruz. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımız bir paket açıkladılar 0,99 oranıyla 2 milyon liraya kadar ev alabilen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığımız bankalarla birlikte bir çalışma yapıyor. Burada da fahiş fiyat artışlarını bire bir takip ediyoruz" ifadesine yer verdi.

TOKİ Projeleri Yapılacak!

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın zamanda çeşitli TOKİ konut projeleri müjdesi vereceği belirtiliyor. Bakanlık'tan gelen açıklamalar neticesinde bu gelişmelerin yaşanacağı belirtildi.