Bakan Az Önce Duyurdu! Tam 328 Milyon TL Ödeme Yapılacak!

Bakan Derya Yanık'ın açıklaması sosyal medyada yerini aldı. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki bazı gelişmeler yanıt bulacak. 328 milyon TL'lik yardım sonrasında kimlerin hesabına para yattı? İşte güncel detaylar haberimizde yerini aldı.

Bakan Az Önce Duyurdu! Tam 328 Milyon TL Ödeme Yapılacak!

19 Ağustos 2022 Cuma 15:53

Bakan Derya Yanık'tan gelen açıklama büyük ses getirdi. SED ödemelerine ilişkin verilen bilgi dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Çocuklara destek olunması amacıyla sağlanan Sosyal Ekonomik Destek programı, dikkat çekmekte. Öte yandan ailelere yapılan ödemelere ilişkin merak edilenler yanıt buluyor.

Destek İçin 328 Milyon TL Ödeme!

SED programı ile birlikte 328 milyon TL ödeme yapıldığına dair açıklama yapıldı. İlgili kişilerin hesaplarını kontrol etmesi gerekecek. Devletin sağladığı sosyal desteklere ilişkin merak edilenler de yanıt buluyor. Öte yandan çeşitli detaylara da yer veriyoruz.

Sosyal Medyadan Açıklandı!

Sosyal medyadan yapılan açıklama ile birlikte detaylar ortaya çıktı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan gelen açıklama ile beraber ''SED’den yararlanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına Ağustos 2022 ödemesi olarak toplam 328.311.460 TL yatırdık.'' ifadesine yer verildi.