Az Önce açıklandı! SSK, Bağ-Kur tüm emeklilere 3000 lira ödüyor...

SSK, Bağ-Kur tüm emekliler için bankadan büyük bir adım attı. 3000 liraya kadar ödeyecek. Seçim duyurusu akşam saatlerinde yayınlandı. İşte detaylar...

Az Önce açıklandı! SSK, Bağ-Kur tüm emeklilere 3000 lira ödüyor...

23 Aralık 2021 Perşembe 16:07

Ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar, bu son bankacılık faaliyetlerine dikkat etmeye devam ediyor. Emekliler, emekli maaşları ve kampanya faaliyetleri aracılığıyla nakit ödeme alabilmektedir. Emekliler ihtiyaç kredisine başvurmak isterlerse yüksek kredi kullanabiliyor, acil nakit talebi varsa 3000 liraya kadar nakit avans limiti alabiliyorlar. Acil nakit ihtiyaçlarınızda Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları size emekli hesabınız üzerinden 3000 lira artı fon sağlayacaktır.

Ziraat Bankası'nda emeklilik hesabınız varsa, bu banka üzerinden hemen artı parayı internet bankacılığı şifreniz olarak kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden internet bankacılığı şifresi kullananlar, kalan bakiye için mobil uygulamasına giriş yaparak başvuruda bulunabilirler.

Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları var Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli toplamda 36 ay vadeli olarak şu kredileri kullanabileceklerdir. Ziraat Bankası 3.000 TL nakit avans verdiği zaman 12 ay vadeye kadar işlem yaparken 3000 TL ihtiyaç kredisi kullanırsanız 36 ay vadeye kadar geri ödemesini yapabilirsiniz. Özel bankalarda Banka hesabı olan kişilerde mobil uygulamaya giriş yaparak internet bankacılığı üzerinden kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilir. Emekli olan kişilere yapılan bu duyuru ile birlikte acil para ihtiyacınızın olduğu zaman istediğiniz gibi bu parayı ATM üzerinden kullanabilirsiniz.