Ayçiçek Yağı Fiyatları Kısa Süreliğine Geçen Senenin Fiyatlarına İndi!

Ayçiçek yağı satın almayı düşünüyorsanız bu indirimleri kaçırmayın. Çünkü sıvıyağ fiyatlarında şok düşüş yaşandı. BİM, A101 ve ŞOK gibi marketlerin yanı sıra sanal marketlerde de indirim yapılıyor. Peki 5 litrelik ayçiçek yağı kaç TL'den satılacak? İşte sıvıyağ fiyatlarında son dakika gelişmesi...

Ayçiçek Yağı Fiyatları Kısa Süreliğine Geçen Senenin Fiyatlarına İndi!

7 Şubat 2022 Pazartesi 13:53

Ayçiçek yağı satın alacaklara güzel bir haber verildi. 5 litrelik ayçiçek yağına uygulanan indirim şaşırttı. Pek çok kişi sıvıyağ fiyatlarının artmasından şikayetçiydi. 2022 yılında gelen zamlarla birlikte A101, ŞOK ve BİM gibi marketlerde fiyatlar yükseldi. Bu nedenle alternatiflerin arandığı belirtiliyor. Peki güncel ayçiçek yağı fiyatları ne durumda? 87,95 TL'ye ayçiçek yağını görenler satın almak için elinden geleni yapıyor.

Ayçiçek Yağı Yarı Fiyatına Düştü!

Ayçiçek yağı satın almayı planlıyorsanız Cimri marketteki güncel fiyatlara bakabilirsiniz. 5 litrelik çeşitli markalara ait ayçiçek yağı ürünleri indirime girmiş olabilir. Çünkü Cimri markette yazan fiyatlar doğru ise yarı yarıya bir fiyat değişimi mevcut. 5 litrelik ayçiçek yağını 87,95 TL'ye satın alabiliyorsunuz.

İndirim Kaç Gün Sürecek?

Ayçiçek yağındaki indirimin kaç gün süreceği merak edildi. Zincir marketlerde yer almayan bu indirim, çeşitli sanal marketlerde karşımıza çıkıyor. Ancak stokların genel olarak tükendiği ve satışa kapalı olduğu da belirtilmekte. Bu nedenle düzenli olarak kontrol etmekte fayda var.