Ayçiçek Yağı Fiyatını Yarıya Çekti! Vatandaş Migros Şubelerine akın etti

Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili merak edilenler masaya yatırıldı. Migros'un Nisan 2022 indirimlerinde ayçiçek yağı iyice düştü. Fiyat konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. 1 litrelik ayçiçek yağı kaç TL'ye düştü? İşte güncel fiyat listesi ve Migros'un Ramazan indirimleri...

Ayçiçek Yağı Fiyatını Yarıya Çekti! Vatandaş Migros Şubelerine akın etti

16 Nisan 2022 Cumartesi 18:37

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatının düştüğü gözlemlendi. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler gözler önüne serildi. Ayçiçek yağı kaç TL'den satılıyor. Son dakika indirimini duyanlar markete gitmeye başladı. Peki Ramazan Ayı'nda yapılan bu indirimle birlikte 1 litrelik Migros Ayçiçek Yağı kaç TL'den satışa sunuldu? 


1 Litresi 29 TL'ye Düştü!
Ayçiçek yağının1 litresi 29 TL'den satılıyor. Migros'un bu indirimiyle birlikte güncel gelişmeleri aktaracağız. Dolayısıyla son zamanlarda artan fiyatlara karşı marketlerin bu tarz indirimleri ilgi ile karşılanıyor.


Migros Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları
Migros'ta güncel ayçiçek yağı fiyatlarına ilişkin bildiklerimizi sizlerle paylaşıyoruz. 4 Litrelik Emek marka ayçiçek yağı da 147 liradan satılıyor.. Yudum'a ait 2 litrelik ya fiyatı da 77 lira oldu ve büyük dikkat çekti., Yudum markalı 3 litrelik ayçiçek yağlarının fiyatı da 134 liradan 117 liraya düşerek vatandaşların en çok satın aldığı ayçiçek yağı ürünlerinden biri haline geldi. Dolayısıyla Nisan 2022 fiyatlarına ilişkin bunları biliyoruz .Yakın zamanda yeni bir kampanya başlatırlar mı henüz bilinmiyor. Ancak gelişmelerden haber edeceğiz.