AVAX Coin Hakkındaki İddialar Ortalığı Fena Karıştırdı! AVAX Coin ETH ve BTC'yi Geride Bırakacağı İddia Ediliyor!

Piyasada adından söz ettiren bir altcoin, yakın zamanda yeni bir yükseliş yaşayabilir. Üstelik bu artışla birlikte ETH ve BTC'ye yaklaşacağı ifade ediliyor. Pek çok altcoin içerisinden sıyrılarak tüm zamanların en değerli altcoini olabilecek mi? İşte yükselmesi beklenen altcoinin ismi...

AVAX Coin Hakkındaki İddialar Ortalığı Fena Karıştırdı! AVAX Coin ETH ve BTC'yi Geride Bırakacağı İddia Ediliyor!

18 Şubat 2022 Cuma 19:19

Piyasada bulunan pek çok alt coinin yanı sıra bir tanesi büyük dikkat çekti.  Smart Contracter'dan gelen açıklamayla birlikte altcoinin gittikçe ETH ve BTC'yi gerisinde bırakacağı belirtiliyor. Hız ve düşük maliyet ile yatırımcılarının ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan altcoinin ismi verildi. Son zamanlardaki fiyat artışı nedeniyle de göz önünde bulunduruluyordu. Akıllı sözleşme sahip olan Blockchain tabanlı altcoin hakkında bilgi verildi. Peki hangi coinin yükseleceği açıklandı?

AVAX İçin Önemli Açıklamalar!

Avalanche (AVAX), son zamanların adından söz ettiren birkaç altcoininden biri. Dolayısıyla AVAX fiyatlarının birkaç aylık süre sonunda yeniden artacağı ifade ediliyor.  Smart Contracter, göre grafikte aşağı yönlü kırılımın son bulduğu ve yakında ralli olabileceğini belirtiyor. Üstelik bu fiyat artışının sonu oldukça kritik bir hal alacak.

Fiyatı BTC'yi Geçebilir mi?

AVAX'ın fiyatı BTC'yi geçebilir mi merak edilmekte. Avalanche'nin kendi rekorunu kırarak zaman içerisinde ciddi yükselişlere imza atacağı belirtiliyor. Bu nedenle Fibonacci düzeltme seviyesindeki son durumu da dikkat çekti.

NOT: Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.