Asgari Ücrete Ek Zammı Cumhurbaşkanı Onayladı! Resmi Açıklama Cumhurbaşkanından Geldi!

Asgari ücretteki son dakika gelişmeleri açıklandı. Yeni bir zammın gelip gelmeyeceği araştırılmaktaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da tartışmalara dahil oldu ve önemli bir açıklamada bulundu. Kendisinin söylediklerine göre Temmuz ayından itibaren zam gelebileceği yönünde ifadeler ortaya çıktı.

Asgari Ücrete Ek Zammı Cumhurbaşkanı Onayladı! Resmi Açıklama Cumhurbaşkanından Geldi!

25 Mart 2022 Cuma 14:45

Asgari ücrete Temmuz ayında ikinci bir zam gelecek mi merak ediliyordu. Bu nedenle yapılan çeşitli açıklamalar dikkat çekmekteydi. Hükümet yetkililerinden sonra en son açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. 2022 yılı için ikinci defa zam yapılacak mı? Asgari ücretin kaç TL olması bekleniyor? Güncel gelişmelerle birlikte detayları aktaracağız.

Asgari Ücrete Zam Var mı?

Asgari ücret zammına ilişkin yeni bir gelişme yaşanacak mı merak edilmekteydi. Dolayısıyla bu konu hakkında çeşitli görüşlerden sonra en son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu. Temmuz ayından itibaren geçerli olması beklenen zamma ilişkin asgari ücretin en az 5000 TL olacağı iddia ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Onayladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerektiği takdirde böyle bir zammın yapılabileceğini söyledi. Ayrıca vatandaşlar için devletin hiçbir şeyi esirgemeyeceğinin altını çizdi. Dolayısıyla yakında asgari ücrete zam gelir ise vatandaşlar bu duruma çok sevinecek. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Yeni maaş için çeşitli tahminler ortaya atılıyor. Bakalım enflasyon ve çeşitli verilere göre asgari ücret kaç TL olacak?