Asgari Ücret İle Toki'den Ev Almanın Yeni Yolu Ortaya Çıktı! TOKİ Asgari Ücretlilere Ev Verecek..

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği şartlar açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjde ile birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Dizi ile ilgili neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. TOKİ'den ucuz konut alma ile ilgili bilgiler...

Asgari Ücret İle Toki'den Ev Almanın Yeni Yolu Ortaya Çıktı! TOKİ Asgari Ücretlilere Ev Verecek..

16 Haziran 2022 Perşembe 11:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkatleri üzerine çekecek bir açıklama yaptı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği konut piyasasıyla ilgili TOKİ'yi devreye soktu ve vatandaşların daha uygun fiyata satın almasını sağlayacak çeşitli adımlar attı. TOKİ'nin ucuz konut projesi sonrasında neler yaşanacağı merak ediliyor. 150 bin konut projesi 81 ilde etkili olacak. Böylelikle Türkiye'nin her yerinden vatandaşların konut sahibi olabileceği belirtiliyor.

Ucuz Konut Şartları Neler?

TOKİ'nin ucuz konutlarından yararlanmak için bazı detaylara değinmemiz gerekiyor. Bu detaylardan biri de gelir şartı idi. Ailenin geliri 10 bin TL'nin altında olmak zorunda. Böylelikle sizler de konut sahibi olabilirsiniz. Çeşitli detaylarla birlikte en önemli şartın elde edilen gelir olduğunu belirtelim. Çünkü bu sayede düşük gelirli vatandaşlar da ev sahibi olabilecek.

Konut Fiyatları İyice Arttı!

Öte yandan konut fiyatlarındaki artış ateş pahası haline geldi. Kira fiyatları da bununla birlikte fırladı. Öyle ki artık kiraların birkaç kat arttığı bile söyleniyor.