Araç Sahiplerine Bir Zam Haberi Daha Yolda! Akaryakıt Fiyatlarına Bir Zam Daha Geliyor!

Akaryakıt fiyatlarının zamlanması dikkat çekmişti. Benzin ve motorin rekor üstüne rekor kırıyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'da güncel fiyatlar ne durumda? Akaryakıta ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşıyoruz. Akaryakıta yeni bir zam gelecek mi? EPGİS'in son dakika açıklaması...

Araç Sahiplerine Bir Zam Haberi Daha Yolda! Akaryakıt Fiyatlarına Bir Zam Daha Geliyor!

11 Şubat 2022 Cuma 15:34

Akaryakıt fiyatlarının sürekli olarak zamlanmasından ötürü güncel fiyata bir türlü erişilemiyor. Özellikle de benzin ve motorin aldı başını gitti. LPG otogaza da zam yapılmakta. Peki İstanbul, İzmir ve Ankara'da güncel fiyatlar ne durumda? Akaryakıta bir kez daha zam gelecek mi? Bu hafta EPGİS'den açıklama yapılması bekleniyordu.

Ne Kadar Zam Geldi?

En son birkaç gün öncesinde benzine 71 kuruş, motorine ise 80 kuruşluk zam yapıldı. Bu gelişmeden sonra benzin ve motorine ilişkin bazı iddialar ortaya atıldı. Brent varil petrol fiyatlarının hareketlendiği görüldü. Fiyat grafiğindeki bu değişiklikten ötürü tekrardan zam yapılacak mı merak ediliyor.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Motorinin İstanbul'da 15,42 TL olduğu biliniyor. İzmir ve Ankara'da ise 15,51 TL'den satışa sunulmakta. Benzine geldiğimizde İstanbul'da fiyat 15,18 TL ve Ankara'da 15,27 TL. Son olarak İzmir'de ise 15,29 TL'den satılmakta. Böylelikle akaryakıt fiyatlarını olası bir zamla birlikte 16 TL'yi geçebileceği iddia ediliyor. Her geçen zam artışının miktarı yükselmekte. Dolayısıyla 1 TL'ye yakın zam yapılırsa akaryakıt fiyatları iyice uçacak.