Araç Sahiplerine Bir Zam Haberi Daha Geldi! Zorunlu Trafik Sigorta Fiyatları Değişti!

Zorunlu trafik sigortasındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Peki 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak zamma dair neler biliyoruz? İşte merak edilen sorular ve yanıtları sizler için araştırdık. Milyonlarca araç sahibi bu gelişmeye tepkisini gösterecek gibi gözüküyor.

Araç Sahiplerine Bir Zam Haberi Daha Geldi! Zorunlu Trafik Sigorta Fiyatları Değişti!

15 Nisan 2022 Cuma 20:34

Zorunlu trafik sigortası fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Söz konusu bu gelişmeler dikkat çekti. sigorta fiyatlarının artması sonrasında yeni tarifeye geçildiği öğrenildi. Peki fiyatlar ne kadar arttı? Milyonlarca araç sahibi bu haberi öğrendikten sonra şaşıracak. Çünkü fiyat artışının aylık olarak yüzdelik şekilde yükseleceği belirtildi.

Her Ay Artacak!

Zorunlu trafik sigortası fiyatlarının aylık prim artışı oranı yüzde 1.5’ten yüzde 2.25’e çıkarıldı. Bu yükseliş neticesinde aylık olması nedeniyle araç sahipleri tepkisini ortaya koydu. Sosyal medyada bunu nasıl ödeyeceğini soranlar eleştirel paylaşımlarda bulundu. Peki bu zam kararının ardından geri adım atılacak mı?

1 Mayıs'tan İtibaren Geçerli!

1 Mayıs'tan sonra bu tarifenin geçerli olacağı belirtilse de oldukça yüksek artış yapıldığını savunan kişi sayısı oldukça fazla. Haber henüz yeni verildi ve dolayısıyla zamanla bir değişiklik yapılacak mı merak ediliyor. Aylık olarak artması da ani artışların önüne geçmek için mi yoksa farklı bir amaç mı güdüyor araştırılmakta. Zorunlu trafik sigortası fiyatlarında gelişme yaşanır ise haber sitemiz üzerinden bilgi sahibi olabileceksiniz.