Araç Sahipleri Bu Konuda Ücret Ödemiyor! Dolandırıcılardan Uzak Durun!

Araç sahipleri bu konuda dikkatli olmalı. Ücret ödeme gibi bir yanılgıya düşmesinler çünkü ücretsiz şekilde yapabilirsiniz. Araç muayene konusundaki dolandırıcılığa karşı önemli bir uyarı geldi. TÜVTÜRK yetkilisinden gelen açıklama dikkat çekti. İşte araç muayenesinde randevu çılgınlığı...

Araç Sahipleri Bu Konuda Ücret Ödemiyor! Dolandırıcılardan Uzak Durun!

23 Mart 2022 Çarşamba 14:13

Araç sahiplerini ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Normalde pek çok kişiye teklif edildiği iddia edilen ücretler doğru değil. Aslında bedelsiz şekilde de yaptırabilirsiniz. TÜVTÜRK Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Özcan, yaptığı açıklamada araç muayene işlemleri hakkında konuştu. Araç muayene randevusunun ücretsiz olduğuna dikkat çekti. Bu nedenle araç sahiplerini uyardı. Yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Ücret Talep Edilmiyor!

TÜVTÜRK'ten yapacağınız araç muayene işlemlerinde randevu için ücret talep edilmiyor.  Dolayısıyla bunu göz önünde bulundurarak hareket etmeniz en doğrusu olacak. Herhangi bir  yerden ücret talep edilmesi durumunda TÜVTÜRK'e bağlı birimlere şikayette bulunmanız doğru bir hamle olacaktır.

Ücret Ödemeyin!

TÜVTÜRK Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Özcan, açıklamasında "TÜVTÜRK olarak hiçbir şekilde araç muayene randevusunu ücretle vermiyoruz. Araç muayene randevusu almak için hiç kimseye, hiçbir kuruma, hiçbir kuruluşa, internet sitesine, çağrı merkezine vatandaşlarımız ücret ödemesinler." sözlerine yer verdi.