Araç Sahipleri Artık Cezaları 4 Katı Ödeyecek! Karar Açıklandı!

Kaçak geçişler için verilmekte olan cezalara yenileri eklendi. Yapılan düzenleme sonrasında kaçak geçişin cezası iyice artıyor. Yüksek bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz. Belirli bir sürenin sonunda hali hazırda ödeme yapılmamış ise rekor ceza sizleri bekliyor. Araç sahipleri bu habere dikkat etsin...

Araç Sahipleri Artık Cezaları 4 Katı Ödeyecek! Karar Açıklandı!

21 Temmuz 2022 Perşembe 16:18

Kaçak geçişlerde tanınan süre ve yapılan ödemelerde değişikliğe gidildi. 45 gün içerisinde ödeme yapılmaması haline ceza miktarının artması ve geçiş bedeliyle birlikte yüklü miktarda ceza ödenmesine karar verildi. Düzenlemeye ilişkin detaylar paylaşıldı. Peki ya kaçak geçişlerde toplam ne kadar ödeme yapılacak?

Araç Sahipleri Çok Üzülecek!

Kaçak geçiş yapan araç sahiplerinin artık daha fazla dikkatli olması gerekiyor. Çünkü zamanında ödeme yapılmaz ise çok daha büyük miktarlarda ceza parası vermeniz gerekebilir. Dolayısıyla yapmış olduğunuz kaçak geçişten sonra 45 günü geçirmeden ödeme yapmanız çok daha iyi olacaktır.

4 Kat Ceza Ödenecek

Kaçak geçişlerde geçiş bedelinin yanı sıra cezanın 4 katı kadar ödeme yapılacak. Tüm bunların toplamını ödemek durumunda kalacaksınız. Öte yandan 45 gün sonrasında rekor cezanın ödendiğini hatırlatalım. Düzenlemeye ilişkin çeşitli bilgileri yine haber sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.