Araç Sahibi Olmayan Kalmasın Diye Yeni Kampanya Başladı! Duyan Akın Etti!

Vakıfbank, sıfır araç almak için arayışta olanlar için taşıt kredisini duyurdu. Vakıfbank'tan çekeceğiniz kredi ile sizler de otomobil satın alımı konusunda avantajlı teklifleri değerlendirebilirsiniz. Üstelik faiz oranı ve vade seçeneği oldukça uygun. 200 bin TL kredi çekebilmek için işte şartlar...

Araç Sahibi Olmayan Kalmasın Diye Yeni Kampanya Başladı! Duyan Akın Etti!

8 Mart 2022 Salı 18:08

Vakıfbank, araç satın alımı konusunda önemli bir harekete imza atıyor. Kredi kampanyasında yer alan bilgilere göre 200 bin TL'lik kredi dahi çekmek mümkün hale gelecek. Böylelikle kredi kullanımıyla beraber sıfır araç sahibi olabileceksiniz. Son zamanlarda durgunlaşan piyasayı canlandırması beklenen bu kampanya ile çeşitli detaylar paylaşıldı. Her ay düzenli olarak taksit ödemek zorunda da değilsiniz. Seçeceğiniz modele göre taksitlerinizi ödeme hakkınız bulunuyor. Taşıt kredisinde karşılanması gereken sicil puanı gibi şartlara da değinildi.

Taşıtta 200 Bin TL Kredi

İhtiyacınıza yönelik kredi çekebileceğiniz Vakıfbank'ta 200 bin TL'ye dahi taşıt kredisi çekmek mümkün olacak. Ayrıca %1,59 faiz oranıyla birlikte 48 aya kadar varan vade seçeneği sizleri bekliyor. Taksit seçenekleri ise çok merak edildi.

Taksitleri Siz Belirleyeceksiniz!

Dilediğiniz şekilde  taksit ödemesi yapabilirsiniz. Bu da şu anlama geliyor ki çeşitli taksitlendirme modellerinden seçim yaparak rahat bir ödeme modeline sahip olacaksınız.

Taksit Modelleri

  • Aylık eşit taksitli,
  • 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,
  • 3 ayda bir taksitli
  • Son taksit balon ödemeli
  • Değişken taksitli