Apple'dan Sevindiren Karar! iPhone Fiyatını 6 Bin TL'ye Düşürdü..

Apple, iPhone FE isimli telefon çıkarmak için yola koyuldu. Özelliklerine bakacak olursak fiyat performans ürünü çıkaracak gibi gözüküyor. Android kullanıcılarının dikkatini çekmek için uygun fiyatlı bir telefonla karşımıza çıkacak. Peki ya iPhone FE için belirlenen fiyat kaç TL?

Apple'dan Sevindiren Karar! iPhone Fiyatını 6 Bin TL'ye Düşürdü..

3 Ağustos 2022 Çarşamba 13:46

Apple, sattığı akıllı telefonların ortalama fiyatın üzerinde olmasıyla biliniyor. Bu nedenle bazı ülkelerde oldukça yüksek fiyatlara satılan telefonlarından ötürü çok fazla kişiye erişememekte. Amaç ise daha fazla satış sayısına ulaşarak belirli bir piyasa dominantlığı elde edebilmek. Bunun için bütçenize uygun bir telefon tasarlamak amacıyla çalışmalara başladıklarını duyurdular. Peki ya yeni çıkacak telefonun modeli ve özellikleri nedir?

iPhone FE Yakında Çıkıyor!

iPhone FE ile milyonlarca teknolojisever, çok daha uygun fiyata telefon satın alabilecek. Android ile rakip olarak düzeyde bir kaliteye sahip olacak akıllı telefon, aynı zamanda fiyat ile de rekabet edecek. Peki ya ülkemizde kaç TL'ye satılacak?

iPhone FE Fiyatı Güncel

iPhone FE'nin fiyatı için çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Güncel gelişmelere bakacak olursak 2 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olacak telefon için 250 dolar gibi bir bedel istenecek. iPhone FE'nin fiyatı oldukça uygun olacağa benziyor. Ancak ülkemizde çeşitli vergilerle ve döviz kuru ile birlikte daha pahalıya denk geleceği düşünülüyor.