Apple'dan Büyük Kıyak! iPhone SE3 4900 TL'ye Satılacak!

Apple iPhone SE3 satın alacaklar için müjdeli haber verildi. Fiyatının 4900 TL seviyesinde olması bekleniyor. Neden ise şirketin kendisine saklı. Apple, artık müşterilerin beğenisini kazanabilmek için fiyatlarda da değişiklik yapmayı göze alıyor. Peki yeni iPhone modeli hakkında neler biliyoruz?

Apple'dan Büyük Kıyak! iPhone SE3 4900 TL'ye Satılacak!

16 Şubat 2022 Çarşamba 12:48

Apple, yakın zamanda Türkiye pazarında da satmaya başlayacağı iPhone SE3 ile ilgili önemli bir detay paylaştı. Henüz netlik kazanmayan bu detay şimdiden Apple severleri heyecanlandırdı. Çünkü yeni çıkan iPhone SE3 model telefon için Türkiye fiyatı belirlendi. Normalde 15 bin TL'nin altına güncel iPhone model telefon bulmak zordu. Ancak şimdi işler tersine dönecek. Apple, yapacağı hamle ile uygun fiyatlı bir telefon çıkarmak istiyor. En azından çıkaracağı telefonu Türkiye'de daha ucuza satışa sunacak.

Apple Bunu Neden Yapıyor?

Apple'ın neden ucuza ve uygun fiyata telefon sattığı merak edildi. Cevabı ise Xiaomi ve OPPO gibi markalarda saklı. Asya pazarında hakimiyet sağlayan Xiaomi gibi önemli telefon üreticileri, Avrupa ve ABD'de de adından söz ettirmekte. Pazar payını kaybetmek istemeyen ve aksine büyümeyi hedefleyen Apple ise fiyat performans konusunda çeşitli değişikliklere imza atacak. Bu zamana kadar zamlardan taviz vermeyen ve yüksek fiyatıyla gündeme gelen Apple ürünleri, şirket kararı ile geri adım atmaya hazırlanıyor.

250 Dolara Satılacak!

iPhone SE3'ün çıkış fiyatı 250 dolar olacak. Bu da ülkemize giriş fiyatının ortalama 4500 - 4900 TL arasında olabileceğini gösteriyor. Yakın zamanda fiyatlarla ilgili net gelişmeler aktarılacaktır.