Apple iPhone Türkiye'de Fiyatını Düşürme Kararı Aldı! Apple iPhone Sadece 200 TL'ye Alabilirsiniz

Apple telefonlarındaki fiyat artışından sonra iPhone satın almak iyice zorlaştı. Ancak şirket, öyle bir sistem geliştirdi ki artık 200 TL'ye bile iPhone alabilirsiniz. iPhone telefon satın almayı düşünenlerin yakından ilgilendiği yeni özellik devreye girmek üzere. Türkiye'de iPhone almak daha da kolay olacak.

Apple iPhone Türkiye'de Fiyatını Düşürme Kararı Aldı! Apple iPhone Sadece 200 TL'ye Alabilirsiniz

20 Şubat 2022 Pazar 12:25

Apple, iPhone satın almak isteyenlere çeşitli ödeme alternatifleri sunmak için çalışıyor. Özellikle de ülkemizde 20 bin TL'leri bulan iPhone telefonları dikkat çekmekte. Bu nedenle telefon satın alırken iki kez düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Telefon fiyat artışı en çok Apple'da yaşandı. Çeşitli vergilerin yanı sıra Apple'ın normalde daha pahalıya hizmet sunduğu da bilinmekte. Tüm bunlar hesaba katıldığında fiyatlarının astronomik rakamlara ulaşması şaşırtmadı. Peki Apple, bunun önüne geçebilmek için ne yapacak?

iPhone Telefonlar Taksitlendirilecek!

Eğer iPhone telefon satın almak istiyorsanız yapmanız gereken şey taksitlendirilmiş bir telefon almak olacak. Çeşitli ülkelerde de geçerli olacak bu sistem, abonelik sistemine dayanmaktadır. Dolayısıyla sizler, her ay belirli bir ücret yatırarak abonelik sisteminden yararlanabileceksiniz. Son zamanlarda büyük dikkat çeken iPhone telefonlar ilişkin nasıl satın alacağınıza dair önemli bir ipucu sunuyoruz.

Sistem Henüz Başlamadı!

Öte yandan abonelik sisteminin henüz başlamadığı belirtiliyor. iPhone telefonlarla ilgili yaşanacak gelişmede ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor zamanla göreceğiz. ABD'de de dahil olmak üzere pek çok ülkede abonelik sistemi bizleri bekliyor olacak.