Apple iPhone SE 3 Modeli 4 Bin TL'den Satışa Çıkıyor! Açıklama Apple'den Geldi

Apple, iPhone SE modelini yenileme kararını aldı. Yenilenmiş ve daha uygun fiyatı ile yeniden satışa sunulması bekleniyor. Peki iPhone SE'nin 2022 modeli için ne kadar ödeyeceğiz? Güncel fiyat bilgisinin yanı sıra telefonun özellikleri ne zaman tanıtılacak belli oldu. İşte Apple'ın ürünü tanıtacağı tarih...

Apple iPhone SE 3 Modeli 4 Bin TL'den Satışa Çıkıyor! Açıklama Apple'den Geldi

9 Şubat 2022 Çarşamba 14:27

Apple'a ait akıllı telefon fiyatları son yıllarda oldukça arttı. Çeşitli vergilerin yanı sıra şirketin de çıkış fiyatını yüksek tutması dikkat çekti. Şimdi ise Apple'a ait bazı telefon modellerinin yenileneceği bilgisi iletildi. Peki telefonlar kaç TL'ye satılacak? Apple'a ait ürünlerin fiyatları merak ediliyor. Mart ayında tanıtımının yapılması muhtemel gözükmekte. Net olarak tarih verildi mi?

Apple Ürünleri Satışa Çıkıyor!

Apple, iPhone SE 3 ya da iPhone SE 2022 ismini vereceği akıllı telefonla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Telefonun 8 Mart'ta yapılacak tanıtım günüyle birlikte duyurulması bekleniyor. Bu tarihte pek çok ürünün duyurulacağı bilinmekte. Dolayısıyla 8 Mart 2022 tarihinde telefon tanıtımına ilişkin yeni haberler alacağız.

Telefonun Fiyatı Açıklandı mı?

iPhone SE 2022'nin ne kadara satılacağı merak ediliyor. SE modelinin yenileneceği haberinden sonra fiyat etiketi olarak 300 doları görebiliriz. Telefonun Türkiye'ye geldiğinde çeşitli vergilerle beraber kaç TL'ye satılacağı ise yakın zamanda belli olacaktır. Apple, bu gelişmeyle birlikte hem telefon modelinin yenilenmiş halini satacak hem de fiyat olarak müşterileri memnun edecek.