Amerika Bitcoin'in Fişini Çekerek Düşmesini Sağladı! Bitcoin Yatırımcıları Mağdur Oldu!

Doları tahmin eden adam olarak anılan Remzi Özdemir, son dönemin çalkantılı yatırım araçlarından olan Bitcoin için flaş açıklamalarda bulundu. 2021 yılındaki sert düşüşten sonra yatırımcılarını tedirgin eden Bitcoin, yılın son çeyreğinde tırmanışa geçmişti. Yaşanan dalgalanmaları yorumlayan Remzi, Özdemir, takipçilerini şoke etti.

Amerika Bitcoin'in Fişini Çekerek Düşmesini Sağladı! Bitcoin Yatırımcıları Mağdur Oldu!

11 Ocak 2022 Salı 15:44

2021 yılı sonunda kripto paraların kan kaybetmeye başladığını söyleyen Özdemir, Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere sanal yatırım araçlarında düşüşlerin devam edeceğini açıkladı. İşte doları bilen adam Remzi Özdemir’in son dakika açıklamaları.

Remzi Özdemir’in Son Dakika Yorumları. Bitcoin Düşecek Mi?

Yeniçağ TV’nin Youtube kanalında yorumlarını takipçileriyle paylaşan Özdemir, Bitcoin hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Ünlü ekonomist, Bitcoin’in yükselişini Amerika’nın durduracağını belirtti. Ayrıca Özdemir, ‘’Piyasadaki önemli yatırımcılar, balina olarak adlandırılıyor. Peki, balinalar küçük balığı yutacak mı? Borsa ilişkisinde daha önce küçük balıklar balinaları da parçalamıştı. Ben bunun da gerçek olmadığına inanıyorum. Şahsi fikrimi soracak olursanız sanal paralarda büyük bir çöküş bekliyorum. Bitcoin ve Ethereum, ciddi anlamda dibe vuracak.’’ dedi.

‘’Amerika Bu Çılgınlığa Bir Dur Diyecek’’

Açıklamalarına devam eden Remzi Özdemir, ‘’Sanal paralar her ne kadar geleceğin para birimi olarak görülseler de ben buna katılmıyorum. Bir noktada Amerika’nın kripto çılgınlığına bir dur demesini bekliyorum. Referans para birimi her zaman dolardır. Amerika Bitcoin’in fişini çekebilir. Bu süreçte çok dikkatli olmak gerekiyor.’’ dedi.