Altın Uzmanı Uyardı! Altın Son günlerin rekorunu kıracak

Altın uzmanları yatırım için neler söylemekte? Gram ve çeyrek altın bu fiyattan alınır mı? Pek çok kişinin merak ettiği altın ve piyasa uzmanından çeşitli notları sizlerle paylaşacağız. Altın yakında artacak mı ve fiyatlar konusunda neler öngörüldü? Uzmanlardan çeşitli yatırım görüşleri ve çok daha fazlası haberimizde...

Altın Uzmanı Uyardı! Altın Son günlerin rekorunu kıracak

13 Nisan 2022 Çarşamba 08:29

Altın fiyatlarındaki gelişmeden sonra altın ve piyasalarla ilgili uzmanlar neyi tavsiye etmekte? Pek çok kişinin merak ettiği bu duruma ilişkin çeşitli yatırım tüyoları verildi. Üstelik altının güvenli liman olarak görülmesi ve TL'deki enflasyon kaybına karşı sığınak şeklinde yorumlanması dikkat çekmişti. Dolayısıyla gram, çeyrek ve ONS altındaki fiyatlarla da bağlantılı şekilde uzman yorumlarını aktaracağız.

Altın Bu Fiyattan Alınır mı?

Altın fiyatlarına ilişkin yaşanan gelişmeyle  birlikte çeşitli iddialara da yer verildi. Altın hangi fiyatta olursa olsun alınabileceği ve altının bir şekilde yükseleceği kaydediliyor. Gram altının 900 TL seviyelerinde olması buna örnek gösterildi.

İslam Memiş Ne Diyor?

İslam Memiş, altının kısa vadede zarar ettirebileceği anda uzun vadede mutlak kâr elde ettireceği görüşünü savunanlardan. Dolayısıyla yüksek enflasyona sahip olan ülkelerde altının mantıklı bir yatırım aracı olabileceğinden söz edilmekte. ONS altının 1950 doların üzerinde olması da yatırımcılar açısından önemli bir gelişme diyebiliriz. Çünkü ONS'ta yeni bir rekor gelebilir ve bu durum neticesinde altın yatırımcıları daha çok kâr edebilir.