Altın Uzmanı İslam Memiş Altını Olanlar Bozdursun Altın Düşecek Diyerek Tarih Verdi!

Altın fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Gram altın düşecek mi? İslam Memiş, yaptığı uyarı ile gündemdeki yerini aldı. Altına dair son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz. Gram, çeyrek ve ONS altındaki son durum haberimizde yerini aldı.

Altın Uzmanı İslam Memiş Altını Olanlar Bozdursun Altın Düşecek Diyerek Tarih Verdi!

9 Haziran 2022 Perşembe 08:41

Altın uzmanı olarak bilinen İslam Memiş'in yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Son dönemde altın fiyatları değer mi kaybedecek? Altınla ilgili ortaya atılan çeşitli ifadeler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Peki altın fiyatlarıyla ilgili neler biliyoruz? İşte gündemdeki çeşitli ifadeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Altın Fiyatları Düşüyor mu?

Gram altının 900 TL'nin altına düşebileceğini belirten Memiş, bu konuda yatırımcılara uyarıda bulundu. Altın fiyatları, geçtiğimiz yıla nazaran neredeyse x2 kat artış gösterdi. Ortalama %90'lık bir artış ile yatırımcısına kazandırmasını bildi. Şimdi ise düşeceği yönündeki iddialar ortaya çıktı.

ONS Altın Yükselir mi?

Öte yandan ONS altının dolar paritesinde yer alması ve altının bel kemiği olması nedeniyle dikkat çektiğini belirtelim. 1900 doların tekrardan üzerine çıkması durumunda yeni bir rekor gelip gelmeyeceği merak edildi. ONS altın 2000 dolar olur mu? Bu sorunun yanıtı çok araştırılmakta. Altın uzmanları ise bu konu üzerine fazlasıyla durmakta. Çeşitli analiz yaptıkları da söyleniyor.