Akaryakıtta Yeni Zamlar Belli Oldu! İşte İl İl Akaryakıt Fiyatları..

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler ortaya çıktı. Öyle ki benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki değişiklik gözler önüne serilecek. Petrol fiyatları arttıkça sıra benzine de geldi. 13 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla fiyatlardaki son durum nedir sizlerle paylaşıyoruz...

Akaryakıtta Yeni Zamlar Belli Oldu! İşte İl İl Akaryakıt Fiyatları..

13 Ağustos 2022 Cumartesi 15:52

Benzin ve motorin fiyatlarına ilişkin güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detayları aktaracağız. Akaryakıttaki son durum şaşırttı. Öyle ki yeni bi zammın geleceği belirtilmekte. Peki ya başka petrol fiyatlarına dair neler biliyoruz? Ham petrol ve brent varil petrol fiyatındaki son dakika gelişmeler açıklandı.

Benzine Yeni Zam Yolda!

Benzin fiyatlarında zam yapılacağı belirtiliyor. Petrol fiyatındaki artıştan sonra benzin grubuna gelecek zam merak konusu haline geldi. Kaç TL artacağı merak ediliyor. Öte yandan güncel fiyat listesi de açıklandı. 13 Ağustos'tan itibaren fiyatlardaki son durum belli oldu. Benzine 1,10 TL'lik zam beklenmekte. Yakın zaman sonra bu zammın üzerinden satış yapılacağı belirtiliyor.

 13 Ağustos Güncel Akaryakıt Fiyatları

İSTANBUL

 

Motorin litre fiyatı 23,14 TL

Benzin litre fiyatı 20,02 TL

LPG litre fiyatı 10,21 TL

 

 

ANKARA

 

Motorin litre fiyatı 23,25 TL

Benzin litre fiyatı 20,15 TL

LPG litre fiyatı 10,53 TL

 

İZMİR

 

Motorin litre fiyatı 23,27 TL

Benzin litre fiyatı 20,15 TL

LPG litre fiyatı 10,33 TL