Akaryakıtlarda En Büyük İndirimi LPG Aldı! LPG Pompa Fiyatı Ne Kadar?

LPG otogaz fiyatlarıyla ilgili güncel bilgi verildi. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği fiyat listesinde neler oluyor? Petrol Ofisi'nin indirim kampanyasıyla birlikte 40 TL'lik LPG indirimi sizleri bekliyor. Kampanyaya katılım şartları ve son tarih paylaşıldı. İşte akaryakıta dair güncel bilgiler...

Akaryakıtlarda En Büyük İndirimi LPG Aldı! LPG Pompa Fiyatı Ne Kadar?

17 Mart 2022 Perşembe 15:31

LPG otogaz fiyatlarıyla ilgili yaşanan gelişme dikkat çekti. Son zamanlarda pek çok kişinin merak ettiği LPG fiyatlarıyla ilgili bir değişiklik mi yapıldı? Petrol Ofisi'nin yeni kampanyasıyla birlikte alışverişe verilecek indirim hakkı şaşırttı. 40 TL'lik indirimle birlikte otogaz satın almak daha hesaplı hale gelecek. Peki bunun için hangi kampanyaya katılmak gerekiyor?

Petrol Ofisi Mobil Uygulaması İndirmelisiniz!

Kampanyaya katılım için Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirmenin şart olduğu belirtiliyor. Yapılan açıklamada “Petrol Ofisi Mobil uygulamasına üye olup Positive Card üyesi istasyonlarımızdan toplamda yapacağınız 500 TL ve üzeri POGaz alımınıza 40 TL değerinde Positive Puan hediye edilecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için plakanızı kaydettikten sonra, istasyonumuzda ilk yakıt alımınızda marketlerimizde yer alan POS’larımızda plakanızı doğrulamayı lütfen unutmayın! Plakanızı doğruladıktan sonra, artık aracınızla istasyonlarımızda yaptığınız tüm alımlarınızdan otomatik olarak puan kazanır ve kampanyalarımızdan faydalanırsınız.” sözlerine yer verildi. Dolayısıyla kart ve harcama şartını karşılayanlar bu noktada büyük avantaj elde edecek.

Kampanyada Son Gün Ne Zaman?

Akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 15.05.2022 tarihine kadar kampanyaya katılması gerektiği vurgulanıyor. Dolayısıyla zaman gittikçe azalıyor ve mobil uygulamayı indirenler çeşitli avantajlardan faydalanmaya devam ediyor.