Akaryakıtın Litre Fiyatı 1.5 Dolar Oldu! Benzin Motorin ve LPG'li Araçlar Yolda Kalmaya Başladı..

Akaryakıt fiyatları herkesi şaşırtıyor. Öyle ki benzin ve motorin fiyatları ciddi şekilde arttı. LPG'deki yükseliş de gözden kaçmadı. Peki ya güncel fiyatlar ne durumda? Benzin kaç TL'den satılıyor merak edildi. Gelen son zamdan sonra akaryakıt eskisinden daha da pahalı hale geldi.

Akaryakıtın Litre Fiyatı 1.5 Dolar Oldu! Benzin Motorin ve LPG'li Araçlar Yolda Kalmaya Başladı..

20 Mayıs 2022 Cuma 13:46

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişme herkesi şaşırttı. Çünkü benzin, motorin ve LPG fiyatlarında şok eden yükseliş meydana geldi. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken fiyatlara dair merak edilenler de yanıt buldu. Özellikle de brent varil petrol fiyatının artması gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi ise öyle bir gelişme yaşanıyor ki benzin ve motorin almak iyice zorlaşacak.

Benzine Zam Geldi!

Benzine gelen ortalama 1 TL'lik zam piyasaları etkiledi. Araç sahipleri, otomobil kullanımını bırakmayı bile düşünüyor. Çünkü akaryakıta artık para yetişmemeye başladı. Bundan bir yıl öncesine kadar yarı fiyattan da düşük şekilde akaryakıt satın alınabilmekteydi. Ancak artık böyle bir durum söz konusu değil. Benzin artık 24 TL'den satışa sunuluyor.

Akaryakıt Fiyatları Artıyor

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesi sonrasında çeşitli ÖTV ve KDV indirimleri gündeme gelmişti. Ancak görülen o ki henüz böyle bir karar verilmiş değil. Bir zamanlar Meclis'ten geçmesi bekleniyordu. Şimdi ise gündemdeki yerini kaybetti. Dolayısıyla yakın zamanda brent varil petrol fiyatı düşmez ise akaryakıt satın alacakları üzücü gelişmeler bekliyor olabilir.