Akaryakıta Tekrar Zam Geliyor! Benzin ve Motorin 16 TL Olacak..

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik gözler önüne serildi. Benzin ve motorin fiyatlarının artacağı vurgulandı. Peki EPGİS böyle bir açıklama yapmamışken akaryakıta ne kadar zam gelecek? Fiyatlardaki son durum ortaya çıktı. Zam iddialarının sonu bir türlü gelmiyor. 2022 Şubat'ta motorin ve benzin zamlanabilir.

Akaryakıta Tekrar Zam Geliyor! Benzin ve Motorin 16 TL Olacak..

31 Ocak 2022 Pazartesi 13:05

Akaryakıt fiyatlarının 14 TL'yi geçmesinin hemen ardından gözler tekrardan fiyat listesine çevrildi. İddialara göre akaryakıta yeni bir zam gelecek. Bu zamla birlikte fiyatlarda nasıl bir gelişme yaşanacak merakla bekleniyor. Çünkü 2022 yılı Ocak ayından bu yana zamların sıklığı iyice arttı. Neredeyse her hafta zam yapılıyor. Bu durum hem akaryakıta ihtiyaç duyan şirketleri hem de vatandaşları etkilemekte. Fiyatların bir yıl öncesine kadar iki katından fazla olması da şaşırttı. Peki benzin ve motorine ne kadar zam gelecek? LPG otogaza da zam yapılacak mı?

90 Kuruşluk Zam Gelişmesi!

Benzin ve motorine gelmesi planlanan 90 kuruşluk Şubat zammı haberinden sonra gözler EPGİS'e çevrildi. EPGİS'ten konuya dair henüz net bir açıklama gelmedi. Ancak söylentilere göre zammın önümüzdeki hafta veya bu haftadan itibaren yapılacağı vurgulanıyor. Böylelikle benzin ve motorin fiyatları iyice yükselecek.

Benzin ve Motorin 16 TL'yi Görecek!

Benzin ve motorin fiyatlarının iyice artacağı ve 16 TL'yi bulacağı ifade ediliyor. Bu gelişmeden sonra akaryakıt fiyatlarına ilişkin başka neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz. Şimdilik akaryakıt zammı resmi olarak duyurulmadı.