Akaryakıt Zamları Araba Sattırıyor! Benzin Ve Motorine Çok Yüksek Yine Zam Geldi..

Akaryakıt fiyatlarında neler yaşanıyor? Fiyatların iyice arttığı belirtilmekte. Benzin, motorin ve LPG'ye ilişkin güncel bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde. EPGİS'ten yeni zam açıklaması mı gelecek? Pek çok kişi bu sorunun yanıtını arıyor. 12 Mayıs'ta İstanbul, İzmir ve Ankara'daki akaryakıt fiyat durumu nedir?

Akaryakıt Zamları Araba Sattırıyor! Benzin Ve Motorine Çok Yüksek Yine Zam Geldi..

12 Mayıs 2022 Perşembe 13:02

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler iyice şaşırtıyor. Çünkü brent varil petrol fiyatı yükseldikçe benzin ve motorin fiyatı da ateş pahası oldu. Peki akaryakıt satın alacaklar neye dikkat etmeli? Fiyatlarla ilgili yaşanan gelişmeler ve çok daha fazlası şok etkisi yaratabilir. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarının İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel durumu merak edilmekteydi. 12 Mayıs Perşembe günü fiyat listesi aşağıda yer almakta. Peki ya yeni zam ne zaman gelecek?

Akaryakıt Fiyatları Güncel Liste 12  Mayıs 2022

İSTANBUL

  • Benzin: 21,12 TL
  • Motorin (Mazot): 22,06 TL

ANKARA

  • Benzin: 21,21 TL
  • Motorin (Mazot): 22,10 TL

İZMİR

  • Benzin: 21,23 TL
  • Motorin (Mazot): 22,15 TL

EPGİS'ten Yeni Açıklama!

Öte yandan EPGİS'ten yeni zam açıklaması bekleniyor. Eğer benzin ve motorin tekrardan artar ise akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam yapılması söz konusu olabilir. Şu an için büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım fiyatlarla ilgili ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak? Akaryakıta dair güncel gelişmeler merak konusu haline gelmiş vaziyette. Benzin ve motorin ile işi olanlar bu haberleri dikkatlice takip etmekte.