Akaryakıt Litre Fiyatı Düştü! Benzin Motorin ve LPG-Otogaz'da Büyük İndirim geldi..

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmelerin yanı sıra benzin motorin ve LPG otogaz fiyatları iyice ucuzladı. Peki akaryakıt fiyatları düştü mü? Ünlü akaryakıt istasyonu herkesi şaşırttı. İşte indirime dair son dakika detayları ve bazı merak edilen gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Akaryakıt Litre Fiyatı Düştü! Benzin Motorin ve LPG-Otogaz'da Büyük İndirim geldi..

15 Nisan 2022 Cuma 12:49

Akaryakıt fiyatları değişti mi? Brent varil petrol fiyatı ve çeşitli indirim haberlerine bakıldı. Önemli bir kampanya ile artık benzin, motorin veya LPG otogaz satın almak daha uygun hale gelecek. Peki bu nasıl mümkün olacak? Normal fiyattan alacağınız akaryakıtla birlikte bedavaya gelecek akaryakıtta bulunuyor. Kampanyaya ilişkin Petrol Ofisi'ne ait detayları paylaşacağız.

30 TL İndirim Yapılacak!

Tek seferde farklı günlerde yapacağınız 4 150 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinde 30 TL indirim hakkı elde edeceksiniz. Petrol Ofisi'nde geçerli bu kampanyada ING Bank kartlarından kullanmak zorundasınız. Dolayısıyla kampanyaya ilişkin detaylar bu şekilde.

Hangi Kartlar Geçerli?

 ING Bank Bonus kredi kartı ve Garanti BBVA pos cihazı ile yapacağınız alışverişlerde geçerlidir.  Dolayısıyla kazanacağınız çip parayı da bu şekilde alabilirsiniz. Çip parayı akaryakıt indirimi olarak değerlendirmeniz mümkündür. Akaryakıttaki son durum tekrardan masaya yatırılacaktır. Ayrıca kampanyaya katılım için POAS yazıp 2205’e SMS atmanız gerekmektedir. Bu detayı gözden kaçırmamanız oldukça önemli.