Akaryakıt İstasyonu Ücretsiz Tam 500 TL Benzin, Motorin veya LPG Otogaz Veriyor..

Petrol Ofisi'nin vermiş olduğu 500 TL'lik akaryakıt kampanyası dikkat çekiyor. Özellikle de benzin, motorin ve POgaz alacaklara ilişkin müjdeli haber verildi. Dolayısıyla kampanyada hangi şartları karşılamanız durumunda akaryakıt alma hakkına sahip olacaksınız? İşte detaylarıyla birlikte akaryakıt kampanyası...

Akaryakıt İstasyonu Ücretsiz Tam 500 TL Benzin, Motorin veya LPG Otogaz Veriyor..

4 Nisan 2022 Pazartesi 10:48

500 TL'lik hediye akaryakıt için büyük kampanya başladı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıt kampanyasına ilişkin neler biliyoruz? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Öte yandan Petrol Ofisi'nde yapacağınız alışverişlerde hediye akaryakıt kazanma şansınız bulunmakta. Peki bunu hangi harcamalar ile yapabileceksiniz. ING Bank ile anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli harcamalara değineceğiz.

Petrol Ofisi'nden Bedava Akaryakıt!

Petrol Ofisi'ndeki Positive Kart ile yapacağınız alışverişlerde bedava akaryakıt kazanabiliyorsunuz. Elbette bunun için ING Mobil ile ödeme yapmak zorundasınız. Dolayısıyla hem Petrol Ofisi hem de Ing Bank müşterisi olma şartı koşuluyor.

12 Ayda 500 TL Harcama Sözü!

Eğer her ay 500 TL'lik akaryakıt harcaması yaparsanız 12 aylık süreyi doldurduğunuzda sizler de 500 TL değerinde hediye akaryakıt kazanabilirsiniz. Ödül çok daha önceden verilecek fakat sizden istenen şey 12 ay boyunca aylık 500 TL'lik harcama yapmanız. Dolayısıyla Petrol Ofisi Positive Card müşterisi olarak Ing Mobil ödeme yöntemi ile bu harcamayı yapacağınıza inanıyorsanız 500 TL'lik akaryakıt hediyenizi hızlı şekilde alabilirsiniz.