Akaryakıt İstasyonu Benzin, Motorin ve LPG-Otogaza İndirim Yaptı! Akaryakıt Fiyatları Yeniden Değişti..

BP'nin akaryakıt kampanyası büyük ses getirdi. 40 TL'lik akaryakıt indirimi sağlanacak. Peki hangi banka müşterileri bu kampanyadan faydalanabilecek? Kampanyaya katılım şartları ve başvuru yöntemi belli oldu.

Akaryakıt İstasyonu Benzin, Motorin ve LPG-Otogaza İndirim Yaptı! Akaryakıt Fiyatları Yeniden Değişti..

3 Şubat 2022 Perşembe 14:05

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte banka ve akaryakıt satıcısı olan şirketler arasında çeşitli anlaşmalar yapılıyor. Kampanyalar doğrultusunda akaryakıt alışverişi sonrasında hediye bakiye veriliyor. Böylelikle sizler de fazladan akaryakıt satın alma şansını yakalıyorsunuz. Peki hangi banka ile BP anlaşma sağladı?

TEB ile Alışverişte Akaryakıt!

TEB ile BP istasyonlarından yapacağınız alışverişte bedava akaryakıt verilecek. Böylelikle fazladan akaryakıt kullanabileceksiniz. Ancak karşılamanız gereken bazı şartlar bulunuyor. Üstelik nasıl başvuru yapabileceğinize dair detayları da paylaşacağız.

15 Şubat 2022 Son Tarih

Kampanyaya SMS ile katılmanız durumunda 30 TL, CEPTETEB ile katılmanız durumunda 40 TL indirim kazanma hakkı elde edeceksiniz. Tek seferde 150 TL'lik 4. alışverişinizden sonra böyle bir hak tanınacak. Ancak öncenizde BP akaryakıt kampanyasına katılmanız gerekiyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

SMS ile başvuru yapmak için BP yazıp 4616'ya SMS gönderebilirsiniz. Bunun yerine CEPTETEB uygulaması üzerinden yani mobil uygulamadan da katılımınızı sağlayabiliyorsunuz. Bankanın ve akaryakıt şirketinin resmi internet sitesi üzerinden kampanya şartlarına ilişkin detayları rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Kampanya ile ilgili başvuru tarihlerine ve kampanyaya katılım için belirtilen tarihlere dikkat etmeniz önemle rica olunur.